Atlantik!
Fuqia Juaj e Sigurimeve
Mëso Më Shumë
Atlantik!
Fuqia Juaj e Sigurimeve
Meso Me Shume
Atlantik!
Fuqia Juaj e Sigurimeve
Meso Me Shume
Atlantik!
Fuqia Juaj e Sigurimeve
Meso Me Shume
Previous slide
Next slide

Përgjigje të shpejta

24/7 Suport Klienti

Staf ekspert

Praktika botërore

Pagesa Fleksible

Plane pagesash fleksibel

Çmime konkuruese

Pagesa të thjeshta

Mjete Motorike

Sigurimi mjeteve motorike

Prona

Sigurimi i pronës

Atlantik shërbime në kohë rekord

Aksidenti & Shëndeti

Sigurime për aksidentet dhe shëndetin

Përgjegjësi

Sigurimi i përgjegjësive

Garancisë

Sigurimi i garancisë

Marina

Sigurimi i marinës

Keni Pyetje? Dërgoni pyetjet tuaja dhe një nga ekspertët tanë do të përgjigjet

Rreth Atlantik Sh.a

Atlantik ju vjen në ndihmë me konsulncë në raste nevoje

Shoqëria e Sigurimeve ATLANTIK ushtron veprimtarinë në fushën e sigurimeve të Jo Jetës për klasat e sigurimit me Autorizimin Nr.5 datë 13.04.2001, të Komisionit të Mbikëqyrjes së Sigurimeve – AMF.

Shoqëria e ATLANTIK është kompania e tretë private e hapur në tregun e sigurimeve në vend e themeluar më Qershor 2001 me aksioner të vetëm z. Dritan Celaj i cili zotëron 100% të aksioneve.

Këshilli Mbikëqyrës është organi që ka të drejtën të vlerësojë zbatimin e politikave dhe të monitorojë pajtueshmërinë me ligjet dhe aktet e shoqërisë dhe përbëhet aktualisht nga 3 anëtarë i kryesuar nga z. Luan Bregasi dhe dy anëtaret e tij. Aktiviteti i përditshëm i shoqërisë administrohet nga Drejtori i Përgjithshëm z. Dritan Celaj.

“Fuqia juaj e sigurimeve” nuk është thjesht një moto për ne, por një mision që përmbushim çdo ditë, për çdokënd që paraqitet në kompaninë tonë. Ne u shpjegojmë me durim të gjithëve rëndësinë që ka parandalimi dhe se si sigurimi i shëndetit dhe pronës është një investim për ditët e vështira. 

Prej vitit 2001 prezente në Shqipëri me një markë të vetme ATLANTIK, me 14 degët të shtrira nga veriu në jug me 120 punonjësit tanë klientët gjejnë produkte sigurimi të diferencuara. Kjo, nëpërmjet shërbimit të specializuar të stafit të punonjësve dhe ndërmjetësve të sigurimeve të kudogjendur në Shqipëri për të qenë sa më pranë kërkesave të çdo konsumatori dhe sa më pranë me ta gjeografikisht.

Angazhimi ynë është t’u mundësojmë njerëzve të ndërtojnë një të ardhme më të sigurt duke u kujdesur për jetën dhe ëndrrat e tyre. Ne duam të jemi një partner jetësor i njerëzve në të gjitha momentet përkatëse: familje, mirëqenie, punë dhe lëvizshmëri.

Ndjehuni Të Sigurt Në Çdo Hap Të Jetës

0
Klientë

Me mbi 700.000 klientë të kënaqur, Atlantik ofron siguri dhe shërbime cilësore, duke u kthyer në simbol të përgjegjësisë dhe mirëqenies për të gjithë ata që na zgjedhin.

0
Dëme

Policat tona të sigurimit, të hartuara me kujdes maksimal, kanë mbuluar më shumë se 43 milion euro dëme, duke garantuar mbrojtjen e të drejtave të klientëve tanë.

0
Degë

Me 15 degë në të gjithë territorin e Shqipërisë, ne mbështesim klientët tanë duke garantuar besueshmëri, siguri dhe asistencë të menjëhershme në çdo kohë.

0 +
Punonjës

Ekipi i Atlantik, me më shumë se 150 punonjës, punon me përkushtim dhe devotshmëri për të garantuar standardet më të larta të shërbimit në tregun e sigurimeve. 

Play Video

Kompania e sigurimit që mund t'ju sigurojë në çdo hap

5/5

“Përshëndetje! Kam siguruar biznesin pranë kompanisë Atlantik dhe tashmë kam mbulim të plotë dhe të sigurtë për investimin tim. Pa burokracira! Që pas Tërmetit ndjehem shumë i qetë dhe e di që për çdo problem që mund t’i ndodhi Biznesit tim do të marr trajtimin e duhur dhe shpërblimin në kohë.”

Gentian Hoxha

Përshëndetje, faleminderit që na kontaktuat. Për sigurimin e banesës suaj ju ftojmë të kaloni në faqen tonë për të llogaritur vetë Primin që ju duhet të paguani, për tu njohur dhe me rëndësine e këtij sigurimi, kushtet e përgjithshme si dhe dokumentacionet e kërkuara nëse ju do të dakortësoheni.

Atlantik ofron sigurimin Casco për automjetin tuaj. Primi për këtë sigurim ndryshon në varësi të specifikave të automjetit, shumës së siguruar, mbulimeve të zgjedhura nga klienti dhe kohëzgjatjes së kontratës së sigurimit. Na kontaktoni dhe një nga ekspertët tanë do t’ju sigurojë informacione të mëtejshme të detajuara.

Sigurimi për shëndetin mbulon shpenzime të ndryshme mjekësore të tilla si trajtime parandaluese (vizita mjekësore, analiza, skane magnetike), shpenzimet mjekësore për trajtimin e semundjeve, shpenzimet e kujdesit gjatë shtatzanisë dhe lindjes, etj. Një nga specialistët tanë mund t’ju informojë më tej rreth mbulimeve specifike që ofrojnë policat tona të sigurimit për shëndetin.

Merrni informacion në lidhje me shërbimin e dëshiruar

Ne mundësojmë informacion

të besueshëm, të personalizuar, të shpejtë!

Merrni një kuotë të shpejtë dhe falas për sigurimin e automjetit me Atlantik. Ne ju ndihmojmë të gjeni sigurimin e duhur për ju, në mënyrë që të mos paguani për asgjë që nuk ju nevojitet!

Kuota e sigurimit do të jetë gati në më pak se 2 minuta. Zgjidhni Atlantik për një politikë sigurimi të cilës mund t’i besoni lirisht.

Keni një problem me kërkesën e kuotës tuaj?

Merrni informacionet e fundit

Blogu Atlantik

Keni Pyetje? Na telefononi dhe merrni përgjigje në mënyrë direkte

sqAlbanian