Sigurimi Aksidenteve dhe Shendetit

Shpërnda:

Atlantik Sha: Kompani Sigurimi për Aksidentet dhe Shëndetin

Siguracion per shendetin dhe aksidentet.

Atlantik Sha është një nga kompanitë kryesore të sigurimit për aksidentet dhe shëndetin në Shqipëri. Falë një përvoje shumëvjeçare ne kemi ndërtuar një bazë të gjerë njohurish dhe ekspertize në këtë fushë. Ne e vlerësojmë shëndetin, sigurinë dhe mirëqenien tuaj ndaj dhe i’u ofrojmë klientëve tanë zgjidhjet më të mira për t’u mbrojtur nga aksidentet dhe të gjitha ndërlikimet e tjera shëndetësore.

Çfarë shërbimesh sigurimi për aksidentet dhe shëndetin ofrojmë?

Nëse jeni duke kërkuar shërbime sigurimi për shëndetin tuaj në përgjithësi, mbrojtje në rast aksidentesh, ose nëse jeni duke udhëtuar dhe dëshironi të jeni të sigurt se do të jeni në duar të mira,ne ju ofrojmë zgjidhjen e duhur. Stafi ynë i profesionistëve do të sigurohet që t’ju ofrojë alternativat më të mira sipas kërkesave dhe shqetësimeve tuaja.

Sigurimi nga aksidentet personale

Sigurimi i aksidenteve mbulon shpenzimet tuaja në rast se pësoni një aksident, djegie të rënda, thyerje kockash ose keni nevojë për shërbime të urgjencës. Me shtrenjtimin e shërbimeve shëndetësor, investimi në një plan sigurimi shëndetësor mund të jetë një mënyrë efikase dhe e përballueshme për të përballuar shpenzimet shtesë në rast aksidentesh dhe incidentesh të tjera shëndetësore.

Sigurim për shëndetin

Kompania jonë e sigurimeve u ofron klientëve tanë plane të cilat mbulojnë shpenzimet për mjekun tuaj të përgjithshëm dhe mjekun specialist, diagnostikime me rreze X, kimioterapi dhe radiografi, kontrolle të rregullta, kirurgji ditore dhe medikamente me recetë nga mjeku specialistë. Në këtë mënyrë, do të keni zgjidhjen e duhur për të gjitha emergjencat e mundshme duke garantuar qetësinë, mirëqenien dhe shëndetin tuaj.

Sigurimi per shendetin.

Sigurimi i shëndetit gjatë udhëtimeve

Ne e kuptojmë rëndësinë e të pasurit një ndjenjë sigurise kur jeni duke udhëtuar. Kjo është arsyeja pse ne u ofrojmë klientëve tanë plane sigurimi shëndetësor gjatë udhëtimit të cilat mbulojnë të gjitha shpenzimet për shërbimet e urgjencës, mjekët, faturat e spitalit dhe shpenzime të tjera mjekësore. Ekspertët tanë do t’ju ndihmojnë të bëni zgjedhjen e duhur nëse dëshironi të investoni në një plan sigurimi gjatë pushimeve ose udhëtimeve tuaja të biznesit. Në këtë mënyrë ju do të jeni në gjendje të siguroni shëndetin dhe sigurinë tuaj gjatë udhëtimit pa u shqetësuar për faturat e shtrenjta mjekësore.

Sigurimi i jetës së vizitorëve dhe rezidentëve në Shqipëri

Kompania jonë e sigurimeve shëndetësore ofron sigurimin e jetës dhe shëndetit për të huajt që vizitojnë Shqipërinë, ose po qëndrojnë në Shqipëri për një periudhë të caktuar kohe. Ne e kuptojmë nevojën për t’u siguruar për shëndetit tuaj gjatë udhëtimeve jashtë vendit, ndaj ekipi ynë i profesionistëve ofron mbështetje dhe ndihmë të vazhdueshme ndaj klientit për njerëzit që vizitojnë vendin tonë, të cilët dëshirojnë të investojnë në një plan sigurimi efikas dhe me kosto të arsyeshme.

Pse duhet të zgjidhni Atlantik Sha si kompaninë tuaj të sigurimit për aksidentet dhe shëndetin?

Kompania jonë e vlerëson shëndetin, mirëqenien dhe sigurinë e klientëve tanë ndaj ne punojmë vazhdimisht për t’iu ofruar atyre shërbime cilësore, integritet dhe transparencë. Ne e kuptojmë rëndësinë e investimit në një plan të mirë sigurimi shëndetësor dhe për këtë arsye ne ofrojmë një shumëllojshmëri planesh të përshtatshme për nevojat dhe kërkesat tuaja. Nëse arsyeja që keni vendosur të zgjidhni një plan sigurimi është të luftoni sëmundjet gjatë jeteës, të mbroni familjen tuaj ose të përballeni me inflacionin mjekësor, ekipi ynë i profesionistëve do të sigurohet që të merrni shërbimin më të mirë të mundshëm.

Përse Atlantik Sha?

Keni Pyetje?

Na Ndiqni

- shërbime të tjera

Keni Pyetje? Na telefononi dhe merrni përgjigje në mënyrë direkte

sqAlbanian