Sigurimi i Marinës

Shpërnda:

Atlantik Sha: Siguracioni i marinës

Sigurimi i marines.

Nëse keni dëgjuar ndonjëherë për biznese që humbasin para për shkak të humbjes ose dëmtimit të të mirave gjatë transportit detar, atëherë e kuptoni se investimi në një plan të mirë sigurimi për mjetet lundruese është një domosdoshmëri. Atlantik Sha është një nga kompanitë më të mëdha të sigurimit të marinës në Shqipëri.

Cilat janë llojet e sigurimeve për marinën që ne ofrojmë?

Nëse jeni duke kërkuar për një plan sigurimi për mallrat gjatë transportit brenda dhe jashtë vendit, sigurim të anijeve dhe mjeteve të tjera lundruese apo sigurim TPL për dëmet pasurore dhe jo pasurore shkaktuara palëve të treta, ne kemi zgjidhjen e duhur për ju. Kompania jonë e sigurimeve ofron një shumëllojshmëri produktesh të personalizuara dhe zgjidhje inovative për të gjitha llojet e nevojave të sigurimit të marinës që biznesi juaj mund të ketë. Ne kemi hartuar një gamë të gjerë politikash sigurimi gjithëpërfshirëse, në mënyrë që klientët tanë të mund të zgjedhin atë që u shërben më së miri atyre dhe rritjes së biznesit të tyre.

Sigurimi TPL për Mjetet Lundruese

Kjo lloj police sigurimi mbulon dëmet e shkaktuara nga humbja ose dëmtimi i pasurisë së një pale të tretë gjatë lundrimit. Ekipi ynë ka projektuar zgjidhje të avancuara dhe të shpejta për të ofruar mbulim të plotë për mallrat e klientëve tanë gjatë transportit. Ne ofrojmë plane sigurimi TPL për importues dhe eksportues, prodhues, kompani tregtare etj. Përveç kësaj, ne ofrojmë zgjerime të kontratave të sigurimit për të përmbushur çdo kërkesë shtesë që mund të kenë klientët tanë. Ekipi ynë i profesionistëve do t’ju informojë për të gjitha alternativat e mundshme dhe ata do t’ju ndihmojnë në zgjedhjen e një police sigurimi që i përshtatet në mënyrë të përkryer nevojave tuaja.

Sigurimi i Mallrave gjatë transportit

Planet tona të sigurimit për mallrat e transportuara me anë të mjeteve lundruese mbulojnë humbjen ose dëmtimin e mallrave gjatë transportit. Ju mund të zgjidhni një plan sigurimi për mallrat me mbulim gjithëpërfshirës, e cila është forma më e gjerë e sigurimit të mallrave gjatë transportit. Ajo mbulon çdo humbje apo dëm fizik që mallrat mund të pësojnë si rezultat i shkaktarëve të jashtëm. Me kërkesën e klientëve tane çdo përjashtim nga polica mund t’i shtohet policës si një klauzolë më vete. Nëse po mendoni nëse duhet të investoni në një plan sigurimi për mallrat gjatë transportit detar, mbani në mend se ekziston gjithmonë mundësia që një anije të fundoset ose katastrofë tjetër. Pa një policë sigurimi për mallrat, kjo mund të rezultojë në një humbje të madhe financiare për biznesin tuaj. Kjo është arsyeja pse ne jemi të përkushtuar të ofrojmë plane sigurimesh efikase dhe të përballueshme për të gjithë klientët tanë.

Sigurimi i anijeve dhe mjeteve të tjera lundruese dhe përgjegjësinë e riparuesve të tyre

Për kompanitë që merren me veprimtari tregtare në rrugë ujore dhe ato që operojnë në industrinë detare, kompania jonë e sigurimit të marinës ofron plane me mbulim

të përgjegjësive kryesore në rast humbjeje apo dëmtimi,. Planet e sigurimit të anijeve dhe mjeteve të tjera lundruese ofrojnë alternativa të shkëlqyera për bizneset që përballen me rreziqe në sektorin detar dhe atë ndërkombëtar. Ekspertët tanë i kuptojnë këto rreziqe dhe kështu, ata kanë përgatitur plane gjithëpërfshirëse duke përdorur strategji të optimizuara të menaxhimit të rrezikut.

Pse duhet të zgjidhni Atlantik Sha si kompaninë tuaj të sigurimit për marinën?

Si një nga ofruesit kryesorë të shërbimeve të sigurimit detar në Shqipëri, ne ofrojmë një shumëllojshmëri planesh sigurimi, mbështetje të vazhdueshme ndaj klientit dhe polica të përballueshme që mund të përshtaten për të përmbushur nevojat tuaja. Ne e kuptojmë rëndësinë e ofrimit të shërbimeve cilësore, kështu që përdorim ekspertizën tonë të inxhinierisë së rrezikut detar për t’ju ndihmuar të menaxhoni risqet dhe të përballeni me të gjitha llojet e sfidave. Ekipi ynë do t’i përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja, me dedikim dhe transparenc1 në mënyrë biznesi juaj të vazhdojë përpara në mënyrë të sigurt. Nëse jeni duke kërkuar për një kompani sigurimi për marinën e cila ofron cilësi, besueshmëri dhe efikasitet, mund të mbështeteni tek ne për t’ju garantuar sigurinë për të cilën keni nevojë.

Përse Atlantik Sha?

Keni Pyetje?

Na Ndiqni

- shërbime të tjera

Keni Pyetje? Na telefononi dhe merrni përgjigje në mënyrë direkte

sqAlbanian